Beste games voor de PlayStation Portable

PlayStation 4 Slim is een nieuwe toevoeging aan de gameconsoles. Hij wordt geproduceerd door Sony Computer Entertainment America en is compatibel met de oudere versies van de PlayStation Portable. De nieuwe PlayStation 4 Slim heeft dezelfde kenmerken als de oudere versie, maar hij weegt minder. Hij is gemaakt van een metalen buitenkant die eruitziet als roestvrij staal. Sommige mensen zeggen dat het gewicht een gevolg is van de nieuwe aluminium metalen behuizing die veel lichter is dan de vorige modellen van de PSP. Dit heeft echter geen invloed op de prestaties van de console, maar het verminderde gewicht zorgt er wel voor dat de draagbare PlayStation comfortabeler en gemakkelijker vast te houden is.

beste games

Monster Hunter Freedom is een van de beste games die je op de PlayStation Portable kunt spelen. Dit is een first person shooter game die in 2021 werd uitgebracht. Veel gamers zullen je vertellen dat de Monster Hunter gameserie een van hun favorieten is. Dit komt omdat ze geweldige graphics bieden en een uitstekende gameplay die schieten, trektochten en quests met zich meebrengen die allemaal gericht zijn op het doel van de speler om het sterkste monster in het land te vinden.

Dit is eigenlijk het derde deel van de Monster Hunter-serie, dus veel gamers verwachten dat de vierde net zo goed zal zijn als de eerste twee spellen waren. Als je nog niet eerder Monster Hunter hebt gespeeld, zul je deze game zeker willen spelen. Het biedt een goede game play en biedt ook nieuwe functies zoals de mogelijkheid om de camera en andere gameplay-elementen te besturen via touch screen controls. Monster Hunter Freedom is het nieuwste deel in de serie en het is beschikbaar voor een prijs die goed is. Meer informatie over dit spel kan je vinden op mijn gaming blog.


Beste games voor de PlayStation Portable