De beste games voor gamen onderweg

Met de komst van de PlayStation 4 is Sony alweer aan zijn derde generatie console toe en hoopt het zijn fanatieke gamefans iets nieuws en spannends te kunnen bieden. Dit keer introduceren ze twee unieke functies waarmee hun console zich zal onderscheiden van de concurrentie. Ten eerste hebben ze de PlayStation Move bewegingsgevoelige controllers geïntroduceerd, waarmee spelers niet alleen met de games zelf kunnen communiceren, maar ook hun personages op verschillende manieren kunnen bewegen. Een andere nieuwe functie is de PlayStation Camera, waarmee gebruikers fotos en videos van hoge kwaliteit van hun gamesessie kunnen maken. Met al deze nieuwe toevoegingen kijken veel gamers uit naar wat de nieuwe PlayStation 4 console gaat brengen in de gamewereld.

beste games

Als je een fan bent van de beste games op deze planeet en maar niet genoeg kunt krijgen van de nieuwste releases, dan is PlayStation Move vast en zeker de beste gameconsole voor jou. Als je er nog niet van hebt gehoord, dan moet je weten dat het wordt geleverd met de bekroonde Move-bewegingscontroller. Met dit hand-held controlemechanisme, kunnen de spelers een verbeterde versie van de klassieke basketbal en honkbalspelen krijgen. Je kunt je personages in alle richtingen bewegen, springen, duiken en de bal met precisie gooien. Natuurlijk kun je veel meer doen dan alleen spelen, want je kunt ook fotos en videos van hoge kwaliteit van je gameplay maken en deze delen met vrienden en familie.

Als je op zoek bent naar een geweldige game die je laat terugkomen voor meer, dan is Monster Hunter Portable de beste game op deze planeet. In deze titel kun je de meest uiteenlopende omgevingen verkennen en uit verschillende wapenopties kiezen. U kunt zelfs de aankoop van de aanpassingsuitrusting om uw mogelijkheden op het gebied te verbeteren. Het spel zal je ook voorzien van tutorials die je zullen helpen meer comfortabel te worden met het gebruik van je wapens en zal je leren hoe je alle verschillende vaardigheden die nodig zijn om een perfecte jager te zijn onder de knie krijgt. Andere games die perfect zijn om te spelen terwijl je reist zijn Call of Duty: Black Ops, Halo Combat Evolved, en Need for Speed - The Ride.


De beste games voor gamen onderweg