Hoe spelletjes spelen met je kinderen je relatie kan verbeteren

Spelletjes spelen

Veel meisjes houden van spelletjes spelen, maar niet alle meisjes zijn daar zo goed in als Beyonce Knowles. In haar nieuwe lied voor de "Formation" video, hekelt ze de media omdat ze haar niet geven wat ze wil. Het spelen van games in het algemeen kan voor meisjes soms een eenzame en isolerende ervaring zijn, omdat er zo weinig vrienden zijn die dezelfde games spelen als jij. Als uw dochter een vriendin heeft die een grote fan van u is, kan het een geweldige manier zijn om elkaar gezelschap te houden en tegelijkertijd wat plezier te hebben. Hier volgen een paar tips voor het spelen van spelletjes met uw dochter die kunnen helpen om de draad weer op te pakken.

Wanneer u spelletjes speelt met uw dochter, praat dan over spelletjes in plaats van over het laatste nieuws of aankomende evenementen. De kans is veel groter dat ze er zin in heeft als ze zich niet voortdurend zorgen maakt over wat er in de wereld gebeurt. Vaak wordt het saai omdat ze meestal ook niet op haar golflengte zitten; dus in haar nieuwe liedje voor de "Formation" video van haar recente album, Over It, gaat ze in op het feit dat ze een ongelezen catalogus van alledaagse sappige spelletjes heeft waar ze vanaf wil, maar ze heeft niets te zeggen tegen deze jongens. Dit is een geweldige strategie, want het maakt bijna elk terloops gesprek over haar muziek zoveel interessanter omdat ze zich niet constant zorgen maakt over dingen.

Het spelen van games met je dochter moet haar ook in staat stellen om met grenzen te spelen, en niet alleen de vrijheid om te doen wat ze wil. Jonge gamers spelen vaak een uur of twee spelletjes voordat ze zich gaan vervelen en naar huis willen. Deze tijdslimiet is een geweldige manier om ze veel langer bezig en enthousiast te houden. Spellen spelen met je kind waarbij je allebei een tijdslimiet instelt op individueel niveau kan een geweldige strategie zijn, omdat het ervoor zorgt dat ze haar best zal willen doen terwijl jij met haar spellen speelt.


Hoe spelletjes spelen met je kinderen je relatie kan verbeteren