Leuke games om te spelen op de Switch

Er zijn veel verschillende soorten games op de Switch, maar de shooter-games moeten wel een van de beste zijn. De Switch is een open-wereld game die u toelaat om vrij te bewegen en te nemen in alle van het landschap. Hoewel de Switch niet helemaal stand teen de andere console, Xbox One, PC, of PS4 shooter games, het heeft zeker genoeg variatie te verdienen als een goede keuze bij het spelen van games die vallen in die categorie. Zelfs als je niet iemand bent die van shooters houdt, zul je het leuk vinden om een selectie van verschillende te hebben om uit te kiezen. Het kan je zelfs inspireren om een aantal van je favorieten op de Switch te spelen!

playing games

De ontwikkelaar Giant Interactive heeft een interessante game genaamd Darksiders op de Switch gemaakt. Deze nieuwe shooter van de uitgever haalt zijn inspiratie uit zowel de klassieke shooter games als de God of War franchise. Als speler in het spel kun je kiezen om een krijgerachtige krijger, een mystieke huurmoordenaar of een krijger op een missie te zijn terwijl je door een gevaarlijk land trekt en het opneemt tegen de kwaadaardige Alodia.

Dit is echter maar één game in de line-up van de uitgever. Giant Interactive heeft ook een aantal RPGs voor één speler die de moeite waard zijn om uit te proberen. Als je nog nooit een van deze games hebt gespeeld, zul je ze zeker willen uitproberen, want ze zijn zowel intrigerend als meeslepend. De Switch is zeker een open-wereld type spel als het gaat om RPGs, en uitgever Giant Interactive trekt zeker dat ontwerp.


Leuke games om te spelen op de Switch