Top Nintendo Switch Shooter Games

Ben jij een van die gamers die absoluut dol is op het genre schietspellen? Zo ja, dan wordt het tijd dat je een Nintendo Switch in huis haalt! De Nintendo Switch is een krachtige nieuwe console waarmee je klassieke en moderne shooter-games tegelijk kunt spelen. Hier zijn de top Nintendo Switch shooters, met een aantal zeer leuke en verslavende games.

shooter games

Call of Duty: WWII is een uitstekend first-person shooter-spel waarin je eersteklas Call of Duty-actie ervaart. Dit is een van de nieuwste Call of Duty-games die uitkomt voor de Nintendo Switch en bevat driedimensionaal weergegeven gevechten. Het spel geeft je de vrijheid om te kiezen tussen verschillende wapenposities, zodat je head-to-head met de terroristen kunt vechten of stiekem achter ze aan kunt sluipen en vanaf de zijkant kunt schieten. Hoewel je in dit spel een aantal opties kunt aanpassen, zul je vooral veel plezier beleven aan de positie van schutter, die handig is om meerdere vijanden tegelijk uit te schakelen.

Modern Warfare 2 is weer een uitstekende first person shooter, en hoewel de singleplayer-campagne misschien niet zo lang is als andere videogames, biedt de coöp-campagne veel herspeelwaarde. Naast het feit dat Modern Warfare 2 een first person shooter is, biedt het ook een uitstekende hoeveelheid multiplayer modes. Er zijn talloze speltypes om te spelen, variërend van traditionele deathmatch en capture the flag-spellen tot modernere spelgenres als defense en survival. Je kunt ook volledige overheersing ervaren door meer punten te scoren in de single-player campagne. Als je van online actiegames houdt, heb je geluk, want Modern Warfare 2 is compatibel met de meeste online gameplatforms en er kunnen altijd tot vier spelers aan meedoen. Veel plezier!


Top Nintendo Switch Shooter Games