Top Shooter Games op Xbox 360 en PlayStation 3

Shooter games, ook wel bekend als actie-videospellen, zijn een subgenre van role-playing games waarin de nadruk bijna uitsluitend ligt op het doden van de vijanden met behulp van de verschillende wapens die de gamer vaak in ruil voor een gunstige score krijgt. Hoewel deze beschrijving vreemd kan klinken, blijkt bij nadere beschouwing dat shooter games een lange geschiedenis en een succesvolle traditie hebben. shooter games kunnen worden beschouwd als de stamvader van online strategiespellen. Deze games zijn favoriet bij mensen die houden van de spanning van gevechten en de bijbehorende schietgeluidseffecten. Veel shooters bieden een hoge mate van vrijheid en laten de speler veel opties; de meeste shooters bieden echter beperkte opties en een beperkte omvang van missies.

shooter games

Mensen die graag shooter games spelen, dromen vaak over het soort missies en omgevingen die in hun favoriete games voorkomen. Als u een van deze mensen bent, is er een doorzoekbare internetdirectory met een lijst van de beste shooters die momenteel op de markt zijn. Deze internet directory wordt voortdurend bijgewerkt en kan worden doorzocht met behulp van een eenvoudige zoekopdracht. Om u te helpen uw zoekopdracht te verfijnen, bevat de site beoordelingen van elk spel ingediend, zodat u kunt bepalen welke games zijn het meest geschikt voor uw niveau van ervaring en expertise. De site bevat ook een sectie met veelgestelde vragen, waar gamers vragen kunnen stellen over elk aspect van de gameplay en het ontwerp van de interface.

Sommige van de beste shooter games bieden de optie om voor verschillende spelmodi te kiezen. In sommige gevallen kunnen de power-ups die worden aangeboden het spelverloop drastisch veranderen, wat leidt tot compleet nieuwe uitdagingen. In Metal Gear Solid zijn er bijvoorbeeld twee verschillende spelmodi: hacken en stealth. In de laatste modus kan de speler voorwerpen uit de omgeving gebruiken om extra schade aan te richten en zelfs achter vijandelijke linies te komen om extra schade aan te richten en meer bewakers te doden. In de hackmodus kan de speler computersystemen hacken om toegang te krijgen tot codes die speciale krachten en vaardigheden verlenen, maar ook hoge scores halen en wapens en kleding aanpassen.


Top Shooter Games op Xbox 360 en PlayStation 3