Video games en je kinderen

Video games

De videogame-industrie wordt elk jaar groter. Het aantal computerspelletjes op consoles is de afgelopen tien jaar meer dan verviervoudigd. Er valt enorm veel geld te verdienen aangezien er een groot aantal mensen is dat wekelijks vele uren doorbrengt met het spelen van dit soort videospelletjes. Er zijn nu verschillende soorten videospellen op de markt, waaronder race-, sport-, avontuur- en zelfs puzzel- en avonturenspellen. Grand Theft Auto Online behoort tot de top vijf van beste videospellen op de markt op dit moment.

Grand Theft Auto V is een ambitieus actie-avontuur rollenspel ontwikkeld door Rockstar Games en uitgebracht door Rockstar North. Het is het derde deel in de Grand Theft Auto-franchise en het tweede deel in de populaire Manhunt-serie. Dit spel belooft een van de technologisch meest geavanceerde videospellen te worden die ooit door Rockstar zijn geproduceerd. In dit spel kruipt de speler in de huid van hoofdrolspeler Niko Bellic terwijl hij probeert te voorkomen dat het criminele rijk van de Filipijnen de wereld vernietigt en s werelds toppositie voor de productie van illegale drugs overneemt.

Marvel games zijn ook populair op dit moment. Spider-Man en Iron Man behoren tot de best verkopende videogames op dit moment. Als je nog geen exemplaar van een van deze fantastische games hebt opgepikt, mis je zeker iets. Marvel heeft altijd goed werk geleverd met het produceren van games van topkwaliteit met een grote schare fans over de hele wereld. Je moet deze twee toppers zeker zo snel mogelijk aan je gamecollectie toevoegen.


Video games en je kinderen