Wat te spelen op de Nintendo Switch

games spelen

Als je al sinds je kindertijd fan bent van videogames, dan ben je het aan jezelf verplicht om een aantal nieuwe games op de Nintendo Switch te bekijken. De console is echt een baanbrekende nieuwe innovatie in gaming, waarbij het plezier van het spelen van games in consolestijl wordt gecombineerd met het spelen van games op een home-achtig televisiescherm. Hoewel de Switch niet helemaal opgewassen is tegen de concurrentie, Xbox One, PC of PS4 shooter games, voor pure verscheidenheid heeft het genoeg populariteit verdiend om het een vrij haalbare optie te maken bij het spelen van games van dit genre. In dit artikel neem ik een kijkje naar enkele van de geweldige spelopties voor Nintendo Switch.

Hoewel er veel multiplayer online actiegames en first-person shooter games beschikbaar zijn voor Nintendo Switch, komen de echt geweldige opties in de vorm van singleplayer games voor de console. De exclusieve indie-ontwikkelaar van de Switch, Hello Games, heeft een aantal ongelooflijke games ontwikkeld in het indie-genre, variërend van puzzel en avontuur tot racen en RPG. Als je graag creatievere games speelt die verschillende genres combineren, dan zijn de games van Hello Games iets wat je zeker moet checken op de Switch. Hun first-person shooter genaamd Caveman Empires is bijvoorbeeld een open-wereld first-person game waarin je vijanden neerschiet en de omgeving verkent om items en wapens te vinden om nog meer vijanden te doden.

Andere geweldige games op de Switch zijn puzzelgames als Incoherence en Guided Fate, maar ook first-person shooters als Conan the Barbarian en Everybodys Gone to Day Care. Dankzij de draagbaarheid van de Switch zijn dit soort games ook een goede keuze als je veel reist met je familie of vrienden. Het goede aan dit soort videogames is dat ze soepel draaien op de Wii-afstandsbedieningen, dus zelfs als je thuis geen speciale spelcomputer hebt, kun je je hier nog steeds mee vermaken. Een andere optie voor first-person shooters is Dead Cells, een uiterst gespannen first-person shooter waarin je zoveel mogelijk informatie uit de omgeving moet zien te krijgen voordat je de vijand te lijf gaat. Wil je meer avontuur in je games, dan is er het toepasselijk genaamde Radiant Silver Star van Hello Games, waarin het je doel is om van level naar level te reizen door puzzels te voltooien en vijanden neer te schieten, maar ook dorpelingen te redden en gevaarlijke gebeurtenissen te vermijden.


Wat te spelen op de Nintendo Switch